SOUNDVENUE STREAMER: En af tidens bedste danske serier er tilbage!

SOUNDVENUE STREAMER: En af tidens bedste danske serier er tilbage!
Foto: Sophus Wolf/Soundvenue
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Der er dansk romcom-guld og syret sci-fi-racesatire på programmet i tredje udgave af SOUNDVENUE STREAMER, hvor Jacob Ludvigsen og Lise Ulrich går i kødet på ugens to mest interessante streamingtitler.

Først skal det handle om ’31’, tredje sæson af YouSee’s danske komedieserie ’29’ med makkerparret Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag som navlepillende og smaskforelskede millennial-BFF’s på Stenbroen. Og derefter sættes alle naturlove og amerikanske racekonventioner ud af spillet i Chicago-rapperen Boots Rileys debutfilm ’Sorry to Bother You’, der nu endelig kan streames herhjemme.

Kan Julie og Jesper holde dampen oppe under lagnerne? Kunne plot-synske Lise regne ’Sorry to Bother You’s twist-slutning ud på forhånd? Og hvilket stortalent mener Jacob er den nye Joaquin Phoenix?

Svarene finder du i SOUNDVENUE STREAMER, der hver uge leverer inspiration til hjemmebiografens film og serier i en tid, hvor det bliver sværere og sværere at finde frem til guldet.

Musikken til SOUNDVENUE STREAMER er komponeret af Jakob Strandgaard Davidsen.

Følg SOUNDVENUE STREAMER på Facebook HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af