Soundvenues hiphop-podcast: Ukendt Kunstner er død, længe leve Hans Philip

Soundvenues hiphop-podcast: Ukendt Kunstner er død, længe leve Hans Philip
Hans Philip.
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Han er tilbage! En af dansk hiphops vigtigste lyrikere, frontmanden i den legendariske duo Ukendt Kunstner og en af de største stjerner i dansk musik overhovedet er vendt tilbage til musikscenen.

Sidste søndag smed vi alt hvad vi havde i ørerne, da Hans Philip overraskende udgav albummet ’Forevigt’, og vi har lyttet lige siden. Men manden vi møder på det ni sange korte album, er ikke den selvsikre rapstjerne fra Ukendt Kunstner-bangers som ’Stein Bagger’, eller den flakkende flanør fra storby-sange som ’København’. Hans Philip har faktisk slet ikke lavet et hiphopalbum: ’Forevigt’ er en række minimalistiske sang-fokuserede numre, der udforsker knuste hjerter og eksistentielle kvaler.

Fungerer den her afsked fra den klassiske Ukendt Kunstner-lyd? Hvilken historie er det egentlig, Hans Philip fortæller på ’Forevigt’? Og kan sangeren med de indre dæmoner præge dansk hiphop i lige så høj grad solo, som han kunne med Ukendt Kunstner?

De spørgsmål diskuterer vært Kristian Karl med denne uges gæst Christian Wolkoff i det nye afsnit af Standard Ekstra. Christian Wolkoff er musikredaktør hos Soundvenue, og har fulgt Ukendt Kunstner og Hans Philip siden starten. Han har netop anmeldt ’Forevigt’.

Derudover: En helt ny sang fra Schoolboy Q, og et fantastisk album fra Dave, der iscenesætter ham som en britisk pendant til Kendrick Lamar.

Standard Ekstra er et kortere supplement til Standard, der reagerer hurtigt på vigtige nye begivenheder og udgivelser i hiphoppens verden. Vært Kristian Karl gæstes typisk af eksperter, oftest fra Soundvenues redaktion, og vender ugens mest uomgængelige begivenheder og nye numre.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af