Fraads kårer de bedste og værste følelser i Standard – Soundvenues hiphop-podcast

Fraads kårer de bedste og værste følelser i Standard – Soundvenues hiphop-podcast
Fraads. (Foto: Emil Vinther Sørensen/Soundvenue)

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Fraads er ikke bange for deres følelser, og det burde du heller ikke være. Sådan virker duoens attitude til alle de tabuer og fordomme, der før har befolket hiphoppen. For Fraads’ musik er fantasifuld, melodisk og netop følsom.

Men hvordan har rapperen Papa Erotic og produceren David Engelbrecht egentlig fundet hinanden? Er dansk hiphop som helhed ved at få det lidt mere emotionalt? Og hvilke følelser er egentlig de absolut bedste og værste?

De ting taler værterne Kristian Karl og Mads Viktor om med Fraads i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast.

Fraads spiller også deres nye single ‘Døde i dine arme’, afslører, at de er i gang med at filme en dokumentar – og så spiller duoen desuden til Standards egen Distortion-fest med Red Bull den 30. maj. Og for at det ikke skal være løgn, giver Papa Erotic endda en eksklusiv freestyle, hvor han skaber en helt ny sang over YNW Mellys ‘Murder On My Mind’-beat.

Derudover: Cardi B render ind i en shitstorm, Game of Thrones går hiphop og country-trap overtager verdenen.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med vores sponsor Fredagsrock.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af