Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: Kan George Clooneys krigsserie slå svenske ’Skam’ på skøjter?

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Lykkes det George Clooney at fange forfatter Joseph Hellers krigsgalskab i serieversionen af ’Catch-22’? Og er den svenske ungdomsserie ’Eagles’ en ny ’Skam’ med endnu pænere hovedpersoner – nu på glatis?

Jacob er tilbage i studiet med rusten Cannes-stemme, men det forhindrer naturligvis ikke ham og Lise i at dykke ned i ugens to mest interessante streaming-titler, der på papiret dårligt kunne være mere forskellige. Og ugens klare favorit kommer som noget af en overraskelse for begge værter.

Først fortæller Jacob imidlertid om Nicolas Winding Refns kommende Amazon-serie ’To Old to Die Young’, der blev vist i Cannes og som får dansk premiere om få uger.

Lyt med og få ugens dugfriske streamingtips i SOUNDVENUE STREAMER, der hver uge skiller skidt fra kanal i det store streaming-dyb – alt sammen på under en halv time.

Du kan lytte og abonnere via Spotify, iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Savner du allerede ’Game of Thrones’? Hør Pilou Asbæk snakke GOT-røverhistorier med Jacob i en spoilerfyldt særudgave af SOUNDVENUE STREAMER lige her.

Følg SOUNDVENUE STREAMER på Facebook HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af