SOUNDVENUE STREAMER: Fabelagtige ‘Fleabag’ + sjaskvåd dansk dystopi i ‘The Rain’

SOUNDVENUE STREAMER: Fabelagtige ‘Fleabag’ + sjaskvåd dansk dystopi i ‘The Rain’
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Efter regnen kommer … en lysten sæk lopper!

Jacob og Lises udvalgte streamingtitler kunne dårligt være mere forskellige i denne uge, hvor podcastduoen først dykker ned i den stort anlagte danske Netflix-dystopi ‘The Rain’s anden sæson, og derefter sidste sæson af ‘Killing Eve’-skaberen Phoebe Waller-Bridges hjertebarn, serien ‘Fleabag’ på Amazon Prime.

Begge vækker stærke følelser i studiet, men kun én løber med titlen som »per maj årets bedste serie«, mens en anden træder vande, og ligefrem provokerer Jacob til læse et stykke særligt gusten dialog op.

Hvad skal du bruge din dyrebar skærmtid på lige nu? Lyt med i SOUNDVENUE STREAMER, der hver uge troligt skiller skidt fra guldbelagt krymmel for at guide dig sikkert igennem streaming-dybets enorme udvalg – på bare en skarp halv time.

BONUS: Helt eksklusivt for ‘Game of Thrones’-segmentet kan du i denne uge også høre Pilou Asbæk snakke GOT-røverhistorier med Jacob i en vaskeægte, spoilerfyldt særudgave af SOUNDVENUE STREAMER lige her.

Læs Lises anmeldelse af ‘Fleabag’ sæson 2 her.

Følg SOUNDVENUE STREAMER på Facebook HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af