Soundvenues hiphop-podcast: Den store Wu-Tang Clan-special

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Wu-Tang Clan er ikke bare en legendarisk hiphop-gruppe. De er historiens måske mest banebrydende og indflydelsesrige rap-crew, et enestående hold af kunstnere, der skabte en helt ny lyd og et helt nyt univers. De står bag en lang række klassiske album, både som kollektiv og som soloartister – og nu kommer de til Danmark.

I anledning af at klanen gæster Royal Arena sammen med Public Enemy og De La Soul den 21. maj, er der derfor Wu-Tang Clan-special i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Men i stedet for at gennemgå hele crewets historie, har værterne Kristian Karl og Mads Viktor inviteret hiphop-ekspert og omvandrende rap-leksikon Peter T. Aagaard ind i studiet, for at udvælge deres yndlingssange, favoritrappere i klanen og bedste anekdoter fra Wu-Tangs historie.

Forbered dig på intensiv Wu-nørderi, godt med røverhistorier og selvfølgelig en masse klassiske tracks, når Standard bevæger sig dybt ind i The 36 Chambers.

Derudover: Drake har købt et jetfly, Gilli har givet et sjældent interview og Jaden Smith skal spille Kanye West i en ny tv-serie.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af