Hvem er årets største raptalenter? Soundvenues hiphop-podcast snakker DaBaby, Megan Thee Stallion og co.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Hvert år kårer det amerikanske hiphop-magasin XXL årets Freshman-liste, et udvalg over 10 rappere, der bliver spået en stor fremtid. Listen er ikke altid lige præcis, men den giver et godt fingerpeg om, hvor kulturen er på vej hen.

Sidste år var udvalget eksempelvis præget af Soundcloud- og emorappere, hvilket (om end en smule forsinket) pegede ret tydeligt på, hvilken bevægelse der dominerede i 2018.

Så hvad siger årets udvalg om hvor hiphoppen er på vej hen? Er det især rappere som DaBaby, Megan The Stallion og Gunna der peger på genrens fremtid? Og hvor betydningsfuldt er det, at der i år for første gang er hele tre kvindelige talenter på listen?

De spørgsmål diskuterer vært Kristian Karl med denne uges gæst Astrid Storm i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Astrid Storm er A&R hos Universal, hvor hun blandt andet har signet de unge talenter Tessa, Michael Williams og Baby Bino. Men derudover er hun også bare en ekstremt nysgerrig og velinformeret hiphopekspert.

Derudover: Vi analyserer hiphoppens nye, komiske stil, spørger os selv om Blueface er den nye Desiigner – og spiller et nyt viralt memerap-hit.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med vores sponsor Faxe Kondi Booster – Black Edition.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af