Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: Casper Christensens nye komedieserie vælter Norge!

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Kan man overhovedet længere sige Casper Christensen uden også at sige Frank Hvam på dansk tv?

Måske ikke – og derfor tager Casper da også på en brav, liderlig og selvudsletteligt selvsatirisk solorejse til Norge (!) i mockumentaryserien ’Undskyld, Norge’ på Viaplay, der giver os den arrogante ’Klovn’-spradebasse, vi kender så godt. I store doser, skrevet af manden selv og med gæstebesøg fra selveste ’Skam’s Ulrikke Falch.

Er det frydefuldt tåkrummende eller bare virkelig op ad fjeldet i seriens otte korte afsnit? Podværterne Jacob og Lise er delte – men til gengæld finder de fælles fodslag når det skal handle om den nye colombianske Netflix-serie ’Grønt grænseland’ (’Frontera Verde’). Her dykker efterforskeren Helena ned i en sag om myrdede kvinder og stammeovertro i Amazonas jungle, hvor der er mere på spil mellem himmel og jord end øjet ser…

Første afsnit er instrueret af den visionære colombianske filmskaber Ciro Guerra (’Slangens favntag’ og dette års ’Trækfugle’), og det er grumt og klaustrofobisk. Men kan serien leve op til sammenligningerne med ’True Detective’? Og er det ultimativt kvindemord eller Casper C, du skal bruge en regnfuld søndag sammen med?

Værtsduoen giver dig svaret – og vender også traileren til den kommende, stærkt imødesete ’Breaking Bad’-film, ’El Camino: A Breaking Bad Movie’.

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt.

Læs også: Interview med Casper Christensen: »Når man har brugt 14 år på at spille skiderik, er det ikke altid nemt«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af