Er Stepz undervurderet? Soundvenues hiphop-podcast snakker om den hemmelige Molo-stjerne

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Molo er et af dansk hiphops mest succesfulde crews nogensinde, og MellemFingaMuzik har skabt lyden af moderne dansk gaderap. Stepz er med i begge de grupper, men alligevel føles han som en afdæmpet figur. Han holder sig i skyggerne, og taler til gaden. Indtil nu, i hvert fald.

For Stepz har netop taget det helt store skridt frem i rampelyset, og udgivet soloalbummet ’Stepzologi’.

Er det her udgivelsen, hvor Stepz stepper op til endnu større stjernestatus? Hvordan placerer ’Stepzologi’ rapperen i forhold til Gilli og Brancos albums? Og kan den mere afdæmpede Stepz bære et helt album selv?

De spørgsmål diskuterer værterne Kristian Karl og Mads Viktor i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast, hvor de også snakker om, hvad det præcis er, Stepz har bidraget med som del af Molo og MellemFingaMuzik.

Derudover: 6ix9ine vidner i retten, Nicki Minaj går på pension og Travis Scott interviewer Kylie Jenner i Playboy.

Husk desuden også, at du kan opleve Standard – Soundvenues hiphop-podcast live den 28. september i Pumpehuset, hvor vi taler om musik, stoffer og depression med Lillebittebock. Live-podcasten er en del af Soundvenues endagsfestival INPUT, og det er ganske gratis.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med Moodagent.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af