Soundvenues streaming-podcast endevender ’Doggystyle’ sæson 2 og ’Breaking Bad’-filmen

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

To af efterårets mest imødesete streaming-titler dominerer ugens podcast, hvor filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich vender tilbage til ’Breaking Bad’-universet i spinoff-filmen ’El Camino’ og tager en tur til Odden i anden sæson af DR3-hittet ’Doggystyle’.

Jesse Pinkman gør comeback som jaget mand, og ’El Camino’ byder også på et glædeligt gensyn med Jesse Plemmons psykopat Todd – såvel som en række andre BB-kendinge. Men har vi brug for filmen, eller er den et unødigt sidste ord om en serie, der i sin tid sluttede på toppen?

Fra støvede amerikanske forstæder går turen til det vestsjællandske, hvor Asta (Rosemarie Mosbæk) forsøger at omfavne livet i provinsen samtidig med, at kærestens syrede eks dukker op. Serieskaber Anna Emma Haudal fik Soundvenues Fremtidspris i 2018 for ’Doggystyle’s første sæson, men kan anden omgang bevare momentum som en af dansk tv’s bedste ungdomsserier?

Værterne diskuterer på en skarp halv time – og runder også Apples nye streamingtjeneste, der netop har scoret sig to kæmpe instruktører for næsen af HBO og Netflix.

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt.

Ny Netflix-mustsee:  SOUNDVENUE STREAMER diskuterer ‘Top Boy’ på Netflix

‘Fred til lands’ eller hovedløse kyllinger? Hør podcasten gå i kødet på DR’s søndagsserie

Læs også: ’Succession’ sæson 2 er slut: »Twistet fik mig til at skrige højlydt«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af