Aarhus’ hiphopscene er tilbage: Marwan og Xabski fra Iswaal gæster Soundvenues hiphop-podcast

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Aarhus er ved at vågne. Byen dominerede dansk hiphop i 00’erne med navne som L.O.C., Johnson, U$O og Marwan, men 2010’erne stod i Københavns tegn. Det er ved at ændre sig nu. Det fortæller Marwan og Xabski i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast.

Men hvem er de nye rappere i Aarhus, der er ved at give byen en renæssance? Har rappere som Xabski en ny lyd, der er specifik for Aarhus? Og hvilken rolle spiller Marwan på scenen?

De spørgsmål taler værterne Kristian Karl og Mads Viktor om med de to rappere. For lige nu bestyrer Marwan et studie i Aarhus, og kender nærmest alle af byens talenter, mens Xabski og hans crew Iswaal er nogle af de mest omtalte unge rappere fra Aarhus for tiden.

Derudover: Kanye West arbejder på en udgivelse med Dr. Dre, Drake er blevet buhet af scenen og Jamaika er efterlyst af politiet. Og så har vi en eksklusiv snigpremiere på Shooter Gangs nye single ‘Sinaloa stil’.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med Moodagent.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af