Kidd ser tilbage på 2010’erne i Soundvenues hiphop-podcast: »Det var det fuldkomne kaos!«

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

2010’erne startede med Kidd. For efter at dansk hiphop i en årrække var gået lidt i stå, sparkede den unge Nørrebro-rapper det nye årti i gang med en helt ny lyd, og han udgav det hele selv via internettet, helt udenom den etablerede pladebranche.

Dansk hiphop er ikke blevet den samme siden. Men hvordan føltes det, at skrive et kapitel af dansk musikhistorie? Forstod Kidd selv, hvad det var, der foregik omkring ham? Og hvad har konsekvenserne været af Cheffs danske hiphoprevolution?

De spørgsmål talte vært Kristian Karl med Kidd om forleden, da han tilbragte en dag med rapperen. Det er der kommet et stort tekst-interview ud af, som vi nu bringer et uddrag af i Standard – Soundvenues hiphop-podcast, hvor værterne Kristian Karl og Mads Viktor også prøver at analysere hvad Kidds succes har betydet for dansk musik.

Derudover: Gilli og Branco laver house, der er hele to 6ix9ine-dokumentarer på vej og en liste over de værste rappere i verden skaber røre på internettet.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med Moodagent.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af