Dansk dancehall dør ikke, så længe de her to lever: Klumben og Raske Penge gæster Soundvenues hiphop-podcast

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Tiderne skifter, men Klumben og Raske Penge forbliver tro mod sig selv. Det indtryk fik Standard-værterne Kristian Karl og Mads Viktor i hvert fald, da de to karismatiske dancehall-genier gæstede podcasten, og fortalte om deres turbulente karriere – fra start-2010’ernes piratfester til storsuccesen med ‘Faxe Kondi’ til nu, hvor de for første gang har lavet et helt album sammen.

Men hvordan føles det at tænkte tilbage til dengang, hvor en koncert kun varede indtil politiet kom og lukkede festen? Bliver de nostalgiske af at tænke på dengang, hvor hele Danmark hørte dancehall? Og hvor ser de sig selv nu, hvor de enndu engang har slået sig sammen med produceren TopGunn, for at slå et slag for dansksproget reggae?

Det taler Kristian Karl og Mads Viktor om med Klumben og Raske Penge i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast.

Derudover: Kanye har malet sig selv sølvfarvet, Kesi har udgivet sangen, han premierede i det allerførste afsnit af Standard – og emorap-stjernen Juice WRLD er død under tragiske omstændigheder.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med Moodagent.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af