Suspekt julehygger i Standard – og udpeger årets højdepunkter, overraskelser og bedste sange

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

2019 er lige ved at være forbi, og for at slutte året af med manér, har vi prøvet noget helt specielt i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Vi har nemlig taget studiet med hjem til Suspekt, og optaget en julehygge-episode med gløgg og røverhistorier med trioen fra Albertslund.

Lyt med, når vi taler med Suspekt om årets højdepunkter, deres favoritsange fra 2019 og de største overraskelser i året der gik. Vi snakker også om, hvad gruppens juletraditioner er, hvad de har givet hinanden i gave og om hvordan sangen ‘Gonzo’ blev lavet til en påskefrokost. Og så hører vi trioens mening om ‘Old Town Road’, Tessa og Stormzy.

Sidst men ikke mindst så har Suspekt endda helt ny musik med i det nye afsnit af Standard. De spiller nemlig Xander-samarbejdet ‘Cassie’, der udkommer officielt den 27. december.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med Moodagent.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af