Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: Her er 2020’s mest ventede streaming-titler – med David Simon, Cate Blanchett og masser af narko

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

2020 byder på et overflødighedshorn af nye streaming-film og serier, så i denne uge guider Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich dig til de mest interessante titler, du skal holde skarpt øje med.

Værterne peger på de serier, vi kommer til at snakke mest om ved vandautomaten, de mest stjernespækkede (Kidman! Blanchett! Bier!), de bedste tilbagevendende serier (host, ’Fargo’, host!) og naturligvis årets absolut mest imødesete nye serie over dem alle.

Det skal handle om ’The Wire’-skaberen David Simons nye HBO-projekt, Jacobs aversion mod kvinderettighedsfilm (…), ’Skam’-skuespillere på overnaturlige Netflix-eventyr og Lises forkærlighed for Adam Sandlers seriøse sider. Og meget, meget mere.

Få streaming-overblikket over 2020 – på en skarp halv time.

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af