Soundvenues hiphop-podcast: På Interrail med Gilli og Branco

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Så landede årets første helt store danske blockbuster-hiphopalbum! Gilli og Branco – Danmarks nok to største rappere lige nu – har lige udgivet ‘Euro Connection’, der er en form for lydmæssig interrail gennem Europa, og som gæstes af rappere fra både England og Frankrig.

Men hvordan skiller det her album sig ud fra rappernes soloprojekter og deres gruppe-udgivelser med Molo og MellemFingaMuzik? Er der mere house-orienteret musik som på singlen ‘Verden vender’? Og hvordan fungerer det, når Gilli og Branco hiver franske og engelske rappere med ind på albummet?

De spørgsmål taler vært Kristian Karl om med denne uges gæst Niels Jul Bruun i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Niels Jul Bruun er anmelder hos Soundvenue og har skrevet om ‘Euro Connection’. Han anmeldte desuden også Gilli-albummet ‘Kiko’ sidste år.

Derudover: Drake og Future har muligvis et album på vej, og Lil Wayne har udgivet et ujævnt album, der dog byder på én vaskeægte genistreg.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med Moodagent.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af