Soundvenues streaming-podcast: Mark Ruffalo slipper dæmonerne løs, men er det for meget af det gode?

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Temperaturerne er dalet, og himlen er blevet 50 shades mere grå – ikke bare udendørs, men i den grad også indenfor i ugens podcast, hvor filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich har taget hver deres stærkt deprimerende streaming-titel med.

Først skal det nemlig handle om Mark Ruffalo og Derek Cianfrances (’The Place Beyond the Pines’) længe ventede nye HBO-serie ’I Know This Much is True’, der muligvis tager prisen som halvårets mest ulykkelige fortælling. Ruffalo spiller en krævende dobbeltrolle som traumatiserede tvillingebrødre, men er det hele død og ulykke, eller kan han og Cianfrance også skabe lys i mørket?

Jacob og Lise diskuterer, og vender så blikket mod Tasmanien anno 1825, hvor den australske instruktør Jennifer Kents nye film udspiller sig. ’The Nightingale’ er et ultravoldeligt drama om en kvinde på hævntogt, og flere af filmens scener er så barske, at man får lyst til at kigge væk. Det ville dog være en skam, for ’The Nightingale’ har overraskende meget mere at byde på – og så trækker den visse tematiske tråde til Kents første film, den fremragende gyser ’The Babadook’.

Hvilken grum titel skal du kaste dig over først? Og hvad er den nye tjeneste Spamflix for en fisk? Få svaret i Soundvenue Streamer, der hver uge dissekerer de mest interessante titler i streamingdybet lige nu.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af