»Jeg er så liderlig, at jeg smider hatten«: Suspekt svarer på beskidte fanspørgsmål i Standard

»Jeg er så liderlig, at jeg smider hatten«: Suspekt svarer på beskidte fanspørgsmål i Standard
Suspekt gæster Standard – Soundvenues hiphip-podcast i en liveversion til INPUT LIVE. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Vi burde have vidst, hvad der ville ske, når vi bad Suspekts fans om at sende deres spørgsmål ind til trioen, da vi interviewede dem til INPUT LIVE. For selvfølgelig kom der bunkevis af beskidte spørgsmål til de tre Albertslund-artister.

Gruppens fans ville blandt andet vide, hvad der er det mest beskidte, de har gjort på en scene, og hvem der er mest liderlig af de tre. Men så blev der også spurgt ind til hvem, der er gruppens yndlings-rapgruppe og hvilket Rune Rask-beat, de elsker mest. Og der kom da også en noget overraskende respons, da Rune, Andreas og Emil afslørede, hvad de havde lavet, hvis de ikke var blevet musikere.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Derudover talte trioen også med Standard-værterne Kristian Karl og Mads Viktor om, hvordan corona smadrede deres sommerplaner, der egentlig skulle have inkluderet en Orange Scene-koncert. Samt hvordan de forvandlede karantænen til kreativitet – og nu glæder sig til deres arenashows senere på året.

Live-podcasten var i øvrigt ikke Suspekts eneste optræden, da Tommy Jeans og Soundvenue præsenterede INPUT LIVE. De dukkede også op som surprise til Tessas koncert, og spillede ‘Vil Du Med…’. INPUT LIVE fortsætter desuden i dag, hvor du kan opleve koncerter og Q&A med Artigeardit og Elias Boussnina.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af