Oplev Tessa, Artigeardit og Suspekt, når Soundvenue og Tommy Jeans præsenterer digitale koncerter og live-podcast til INPUT LIVE

Oplev Tessa, Artigeardit og Suspekt, når Soundvenue og Tommy Jeans præsenterer digitale koncerter og live-podcast til INPUT LIVE
Tessa. (Foto: Emil Vinther/Soundvenue)

Soundvenue og Tommy Jeans præsenterer til INPUT LIVE 9.-11. juni et heftigt udsnit af tidens varmeste musiknavne, når vi live-streamer fra Soundvenue-kontoret i København.

Over tre dage kan du opleve koncerter og q&a’s med Tessa, Elias Boussnina, Ida Laurberg og Artigeardit, samt en live-udgave af Standard, Soundvenues hiphop-podcast, gæstet af ingen ringere end Suspekt.

Det hele live-streames, så sæt dig blot til rette og følg med via Instagram Live eller Facebook, hvor du endda vil have mulighed for at stille spørgsmål til artisterne undervejs.

INPUT LIVE – fuldt program:
Tirsdag 9/6, kl. 20: Ida Laurberg (koncert + q&a)
Onsdag 10/6, kl. 18.30: Suspekt (podcast-interview)
Onsdag 10/6, kl. 20: Tessa (koncert + q&a)
Torsdag 11/6, kl. 17: Elias Boussnina (koncert + q&a)
Torsdag 11/6, kl. 20: Artigeardit (koncert + q&a)

Tessa er lige nu aktuel med singlen ‘Glo på mig’ og i dokumentaren ‘Tessas hævn’. Artigeardit har for nylig udsendt singlen ‘Stensikker’ og begiver sig ud på en større danmarksturné til efteråret. I maj udgav Ida Laurberg singlen ‘Why Don’t You’, og Elias Boussnina forkælede os med ‘Pinewood’.

Suspekt imponerede tidligere i år med deres syvende album, ‘Sindssyge ting’ og til november venter en arenaturné på tværs af landet.

Tilmeld dig vores INPUT LIVE-event på Facebook for det fulde overblik. Eller følg Soundvenue på Instagram og Facebook og Tommy Jeans på Instagram og Facebook.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af