Tessa skruer helt op for attituden i videoen til ‘Glo på mig’

Tessa-maskinen kører for fulde omdrejninger i øjeblikket. Hundige-rapperen er hovedperson i den nye DR3-dokumentarserie ‘Tessas hævn’, og i fredags udgav hun singlen ‘Glo på mig’, en guide til at give lige præcis nul fucks.

Nu har singlen fået sin helt egen musikvideo, der hovedsageligt består af Tessa i et fotostudie med skift i setting, lys og æstetik – på et tidspunkt finder en sofa for eksempel vej til studiet.

Alt i alt er det altså ikke fordi, at der handlingsmæssigt sker vildt meget i videoen – og så er det jo op til Tessa at fastholde seerens opmærksomhed med sin attitude. Hvilket bestemt heller ikke er noget problem. Overhovedet.

»Hva’ vil du? Vil du boks? Vil du ha’ mit nummer? La’ vær’ at stå og glo på mig«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af