Se første del af DR3’s nye dokumentarserie om Tessa

Se første del af DR3’s nye dokumentarserie om Tessa
Tessa. (Foto: Theis Mortensen/DR)

Tidligere på ugen løftede DR3 sløret for teaseren til den kommende serie ‘Tessas Hævn’ om den titulære Hundige-rapper, der har gjort kometkarriere inden for dansk rap over det seneste år.

Nu er første del ude, og faktisk kan vi se frem til masser af tid i Tessas farverige selskab. Der er nemlig tale om en serie i fire dele, der har premiere på DR3 og DR TV hver søndag. Se det første afsnit HER.

Serien dykker ned i Tessas fortid, hvor hun har boet på gaden og levet det grænseløse liv med masser af hash, mens den også følger hendes imponerende karrierekurve fra grøn rapper til benhård rapdronning.

Ifølge DR’s egen pressetekst markerer serien første gang, at Tessa fortæller hele sin historie, mens det også lyder, at hun har »været udsat for noget, ingen burde opleve som barn og ung«. Netop derfor vil hun selv fortælle sin historie med serien, inden fortiden ender på forsiden – og så andre unge ikke unødigt gennemgår det samme som hende selv.

Det lyder altså til, at serien vil komme med masser af nyt om Tessas liv over de kommende uger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af