Tessas nye single er en guide til at give nul fucks – hør ‘Glo på mig’

Tessas nye single er en guide til at give nul fucks – hør ‘Glo på mig’
Tessa.

Opdatering: Singlen er nu også på Spotify – link i bunden.

Hvorfor stoppe, når det går så godt? Måske er det sådan, Tessa tænker, for hun fortsætter ufortrødent sin stime af stærke singler med den nye ‘Glo på mig’, der er hendes sjette officielle udgivelse, siden hun slog igennem for under et år siden (hvis man ikke tæller den 55 sekunder lange ‘Fuck dem freestyle’ med).

Singlen er officielt ude fredag, hvilket Tessa har reklameret for på Instagram, men den har i dag haft premiere hos Pelle Peter på P3 og kan derfor høres via dr.dk – sangen starter fra 00:47:30.

‘Glo på mig’ er klassisk Tessa. Der er masser af attitude og mere end en enkelt lussing til alle hendes haters, og så bearbejder den også rapperens nyfundne berømmelse: »DM fuld af liderlige fans / og shabab-rappers, der mærkeligt nok pludselig tror, de kan tale spansk«. Ooof!

Sangen er Tessas anden udgivelse i år efter ‘Så’n der’, der udkom i marts – derudover har hun også gæstet Suspekt-hittet ‘Vil du med…’ med et ret fantastisk gæstevers.

‘Glo på mig’ er produceret af Pilfinger og Benjamin Lasnier.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af