Tessa holder sig ikke tilbage på den nye single ‘Så’n der’: »Sangen handler om sex. Bum«

Tessa holder sig ikke tilbage på den nye single ‘Så’n der’: »Sangen handler om sex. Bum«
Tessa.

Tessa har allerede haft et pænt godt 2020.

Rapperen fra Hundige leverede et skelsættende gæstevers på Suspekts ‘Vil du med…’ og gav en stærk tv-optræden side om side med Albertslund-trioen til Zulu Awards. Derudover er Tessa nomineret til P3 Gulds talentpris, og til sommer skal hun selvfølgelig spille på Roskilde Festival.

Det eneste, der har manglet i 2020, er en ny single. Men den får vi nu i form af ‘Så’n der’, der er en catchy og frygtløst sexfikseret banger.

»Rollerne er vendt rundt, Barbie rykker Ken rundt«, rapper Tessa blandt andet med en linje, der allerede er svær at få ud af hovedet, og hun fortsætter dermed den omvending af hiphoppens klassiske kønsroller, som hun har dyrket gennem det seneste år.

»Sangen handler om sex. Bum«, fortæller rapperen selv i en pressemeddelelse: »Den handler også om kvinder, der ikke er bange for at holde sig tilbage og som ikke er flove over deres seksualitet«.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af