Tessa taler til sine haters i Soundvenues hiphop-podcast: »Sæt jer på den!«

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Hun stod for sidste års mest spektakulære hiphopgennembrud, men alt tyder på, at 2019 kun var en forsmag. For Tessa er klar til at blive større end nogensinde i 2020. Det gjorde den veloplagte og selvsikre rapper klart, da hun startede det nye årti med et interview i Standard – Soundvenues hiphop-podcast.

Men hvordan har det egentlig været at gå fra at være totalt ukendt til at blive en af tidens mest omtalte rappere? Hvad er planerne for 2020? Og har det været svært at håndtere de ofte meget grænseoverskridende kommentarer, der kan være på internettet, når man er den første store kvindelige danske rapper i mange år?

De spørgsmål diskuterer Tessa med værterne Kristian Karl og Mads Viktor i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Hun har desuden også en række råd til sine haters (»lad være med at råbe efter mig på gaden!«), og så giver hun en live-opførelse af sin nyeste single ‘Sjakalina’.

Derudover: 50 Cent og French Montana beefer, Standard-vært Kristian Karl har fået en hilsen fra Riff Raff, og så er der ny musik fra Benny Jamz, Jamaika og Benjamin Hav.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med Moodagent.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af