Soundvenues hiphop-podcast: Pop Smokes popalbum og halvårets bedste rapsange

Soundvenues hiphop-podcast: Pop Smokes popalbum og halvårets bedste rapsange
Pop Smoke.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Det har været et hårdt halvår. Det startede med at Pop Smoke, en af hiphoppens mest lovende ny stjerner, blev dræbt. Derefter fulgte så først corona og siden drabet på George Floyd, der satte gang i verdensomspændende protester.

De begivenheder har sat tydelige spor i hiphoppen. Pop Smokes musik står større end nogensinde takket være det posthume debutalbum ‘Shoot For The Stars Aim For The Moon’, corona har haft indflydelse på talrige udgivelser og så har mange rappere lavet sange, der forholder sig til Black Lives Matter-protesterne.

Men hvor placerer Pop Smokes nye album ham egentlig? Ville han være blevet en verdensstjerne, hvis han var i live? Og hvem har egentlig ellers udgivet årets stærkeste sange?

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De spørgsmål diskuterer vært Kristian Karl med Christian Wolkoff i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Christian Wolkoff er musikredaktør hos Soundvenue.

Dette afsnit er desuden det sidste inden sommerferien! De næste to uger er der pause – men derefter vender Standard tilbage med ugentlige episoder igen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af