Lyt til podcasten Soundvenue Filmklub: Er ‘Mean Girls’ stadig fetch i 2020?

Lyt til podcasten Soundvenue Filmklub: Er ‘Mean Girls’ stadig fetch i 2020?

Soundvenue Filmklub udkommer ugentligt i samme podcast-feed som Soundvenue Streamer. Du kan lytte og abonnere via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Har man for alvor gennemlevet ungdomsårene, hvis man aldrig har prøvet at skue ud over en stor menneskemængde med en snert af panik over, hvem i alverden man nu skal prøve at falde i snak med?

De tjekkede? De skøre, eller dem i gymnastiktøj? Eller skal man hellere bare flygte til nærmeste tomme toiletbås?

Lige netop den evige kamp for at passe ind og få venner er omdrejningspunktet for komedieklassikeren ‘Mean Girls’, der tages under lup i denne uges afsnit af Soundvenue Filmklub.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som teenagedyr foran storcenter-fontænen kaster værterne Christian og Mathilde sig over fortællingen om den unge Cady Heron (Lindsay Lohan), der rejser fra sit fredfyldte home schooling-liv på Afrikas savanne til hjertet af den klikeopdelte, hyper-amerikanske high school-verden. Hvor hun falder lukt i kløerne på the queen bee, Regina George (Rachel McAdams)

For at vise deres respekt, har Christian og Mathilde selvfølgelig iklædt sig pink, mens snakken kommer rundt om Lindsay Lohans fald fra Hollywood-tinderne, ’Mean Girls’ ubesejrede citerbarhed og måske endda podcast-duoens egne traumatiske teenageår.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af