Shooter Gang forsvarer deres musik i Soundvenues hiphop-podcast: »Jeg kan godt forstå, nogle føler sig lidt bange«

Shooter Gang forsvarer deres musik i Soundvenues hiphop-podcast: »Jeg kan godt forstå, nogle føler sig lidt bange«
Shooter Gang. (Foto: Klara Løkke/Soundvenue)

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Shooter Gang er et af de mest fascinerende og kontroversielle nye navne på den danske hiphopscene. For deres danske variant af den benhårde drill-lyd, er unægteligt exceptionelt effektiv.

Men samtidig er Aarhus-gruppen blevet kritiseret af både politikere og medier for at forherlige vold i deres velproducerede musikvideoer, der viser fræsende scootere, maskerede mennesker, samt både våben og stoffer.

Hvordan har den her trio fra Aarhus fundet frem til en så hårdtslående lyd? Hvor bogstaveligt skal man tage deres meget voldsomme univers? Og hvad tænker de selv om kritikken af deres musik?

De spørgsmål diskuterer værterne Kristian Karl og Mads Viktor med Tan, Belly og Dinero fra Shooter Gang i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Og så leverer de tre rappere endda også en freestyle over Mobb Deeps klassiske ‘Shook Ones, pt. 2’-beat.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Derudover: Cardi B tager Offset tilbage, 50 Cent støtter Trump og Sleiman er officielt med på 6ix9ine-albummet.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af