Lyt til Soundvenue Streamer: Sias hårrejsende ’Music’ + gyserserien ’Them’

Lyt til Soundvenue Streamer: Sias hårrejsende ’Music’ + gyserserien ’Them’
'Them: Covenant' på Amazon. (Foto: PR)

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og Apple eller din foretrukne podcast-app.

Velkommen til en uge, hvor den både står på pangfarvet musikvideoæstetik med et kontroversielt twist og iskoldt gys, der (måske) giver ’Bly Manor’ baghjul på creepy-faktor.

Filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich ser først nærmere på superstjernen Sias stærkt kontroversielle og voldsomt kritiserede musicalfilm ’Music’, hvori musen Maddie Ziegler spiller en teenagepige med autisme, der lades alene med sin alkoholiske storesøster Kazu, spillet af Kate Hudson.

’Music’ nyder i skrivende stund godt af en imponerende ringe score på 8 procent på Rotten Tomatoes, men er det hele virkelig så skidt, at det ikke er godt for noget? Betyder gode intentioner ikke en døjt, når resultatet er hårrejsende?

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jacob og Lise diskuterer, og vender så blikket mod et værk, der er mindst lige så hårrejsende, om end på noget anden vis.

Den Lena Waithe-producerede Amazon Prime-serie ’Them’ går Jordan Peeles racegysere ’Get Out’ og ’Us’ i bedene, og de første par afsnit er ikke for sarte sjæle.

Spørgsmålet er bare, om uhyggen også kan klare at blive spændt ud over hele 10 afsnit?

Lyt med!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af