Lyt til Soundvenue Streamer: Er Bo Burnham vores lockdown-Messias eller kongen af navlepilleri?

Lyt til Soundvenue Streamer: Er Bo Burnham vores lockdown-Messias eller kongen af navlepilleri?
Bo Burnham i 'Inside' (Foto: Netflix)

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og Apple eller din foretrukne podcast-app.

Der er to meget forskellige stand-up-ikoner på plakaten i denne uges program, hvor filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich kaster sig over amerikanske Bo Burnhams voldsomt roste Netflix-special ’Bo Burnham: Inside’ og canadiske Mae Martins Netflix-serie ’Feel Good’ (jep, Netflix <3 komikere).

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Feel Good’s første, korte sæson fløj skammeligt under radaren herhjemme sidste år, men nu hvor anden sæson netop er landet, er der dårligt nogen undskyldning for ikke at tjekke Martins semi-selvbiografiske historie om en komiker i krise ud.

Inden da skal Streamer-duoen dog omkring Burnhams mildest talt bizarre sketch-show/comedy-special/stand-up-eksperiment, der blev skabt over otte lange, ensomme måneder i lockdown. Jacob er solgt, men kan en stand-up-allergiker som Lise også finde noget at grine af i Burnhams vanvidscirkus?

Lyt med!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af