Lyt til Soundvenue Streamer: ’The White Lotus’ gør dig lykkelig for, at du ikke holder ferie på Hawaii

Lyt til Soundvenue Streamer: ’The White Lotus’ gør dig lykkelig for, at du ikke holder ferie på Hawaii
'The White Lotus' på HBO Nordic. (Foto: HBO)

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og Apple eller din foretrukne podcast-app.

Der er sommerstemning i studiet, hvor filmskribent Lise Ulrich har fået fornemt sommervikarbesøg af anmelder Mathilde Johanne Kristiansen – også kendt som den tidligere vært på Streamers hedengangne søsterpodcast Soundvenue Filmklub.

Sammen dykker Lise og Mathilde ned i HBO-miniserien ’The White Lotus’, der inviterer på Hawaii-ferie fra helvede anført af et drømmecast af veloplagte seriekendinge.

Serieskaberen Mike White har før givet os den fremragende HBO-komedieserie ’Enlightened’, og her bores kniven i den hvide amerikanske overklasse, så nakkehårene rejser sig undervejs.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Værterne diskuterer, og kaster sig derefter over actionbaskeren ’Gunpowder Milkshake’Netflix, der har taget den danske Netflix Top 10 med storm.

Det kræver naturligvis en nærmere granskning af det lyserøde, kvindedrevne neonunivers, der gerne vil gå ’Kill Bill’ i bedene, men særligt én af værterne har det ikke så lidt anstrengt med genrens voldsliderlighed.

Lyt med!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af