Lyt til Soundvenue Streamer: 00’ernes favoritmorder er tilbage på skærmen, men hvor er blodet?

Lyt til Soundvenue Streamer: 00’ernes favoritmorder er tilbage på skærmen, men hvor er blodet?
'Dexter: New Blood'. (Foto: Showtime)

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og Apple eller din foretrukne podcast-app.

Et af 00’ernes største serieikoner er vendt tilbage på den lille skærm i denne uge, hvor ’Dexter: New Blood’ er landet på streamingtjenesten Paramount+.

Serien om den titulære seriemorder Dexter, som bare slå ihjel for at tilfredsstille sine mørke impulser, serverede en af de mest forhadte finaler nogensinde, da den i 2013 lukkede og slukkede efter otte sæsoner.

Nu skal genoplivningen forsøge at råde bod på fortidens synder, samtidig med, at ’New Blood’ gerne vil tiltrække spritnye seere til Dexters verden.

Men kan man virkelig følge med som totalt udenforstående?

Filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise UIrich har meget forskellige forhold til ’Dexter’, og er ikke just enige om den nye udgaves kvaliteter.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Senere i programmet skal det også handle om den britiske skuespiller Rebecca Halls instruktørdebut med Netflix-filmen ’Passing’.

Tessa Thompson og Ruth Negga spiller to sorte kvinder i 1920’ernes New York, som begge lever privilegerede tilværelser ud fra meget forskellige forudsætninger:

Den ene kvinde har nemlig hele sit voksenliv givet sig ud for at være hvid, og det skaber en tiltagende anspændt dynamik i vennerelationen…

Hvilken streamingtitel skal du sætte på i aften? Lyt med!

Denne episode af Soundvenue Streamer præsenteres i samarbejde med YouTv.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af