Lyt til Soundvenue Streamer: Dødeligt cool Idris Elba fører an i ugens mest underholdende film

Lyt til Soundvenue Streamer: Dødeligt cool Idris Elba fører an i ugens mest underholdende film
'The Harder They Fall'. (Foto: Netflix)

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og Apple eller din foretrukne podcast-app.

Obs: Lyden i denne uges program er en anelse forringet pga. en mikrofonfejl. Hvis muligt, anbefales afspilning på højtalere frem for høretelefoner.

To bomstærke ensemble-casts løfter ugens mest interessante nye film på streaming, hvor HBO Max og Netflix byder på henholdsvis klassiske kupforviklinger i Steven Soderberghs ’No Sudden Move’ og årets mest cool westernopgør i debutinstruktør Jeymus Samuels ’The Harder They Fall’.

Hos Soderbergh følger vi Benicio Del Toro og Don Cheadles smågangstere, der i Detroit i 1954 sendes på et særdeles kringlet »sidste job« med mafiaassociationer. Og duoen får selskab af både ’Stranger Things’s David Harbour, ’Succession’s Kieran Culin, Jon ’Draper’ Hamm, Matt Damon og Brendan Fraser.

Bliver det for meget af det gode med Soderberghs forkærlighed for plottwist på twist? Podcastværterne diskuterer – og galoperer dernæst mod vest i ’The Harder They Fall’.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den farverige hævnfilm giver westerngenren en makeover med Idris Elba, Jonathan Majors, LaKeith Stanfield og Regina King som medlemmer af to rivaliserende bander, der drives af et meget personligt grudge.

Der er dømt pangfarver, hiphop på soundtracket og labre skuddueller, og navnlig én af podcastværterne er solgt … 

Lyt med, når filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich debatterer, hvad du skal sætte på fredag aften.

Denne episode af Soundvenue Streamer præsenteres i samarbejde med YouTv.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af