Shop med omtanke

Kom ned i gear med et af disse fem sweatsuits – valgt af dem der går i dem

Et bomuldsjoggingsæt er en klassiker, men der er stor forskel på kvalitet og pasform. Derfor hjælper vi dig lidt igennem junglen.

Sporty & Rich

Oli Zaza, 22, kreativ manager, Def Jam Danmark, @oli.zaza:

»Joggingsæt har altid været en af mine helt store favoritter, men med tiden er jeg groet lidt ud af de klassiske Nike og Adidas-silhuetter og har været på jagt efter noget lidt mere unikt, men samtidig sporty.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jeg faldt over det amerikanske brand Sporty and Rich i et magasin og måtte straks have fingrene i deres bladgrønne joggingsæt. De rammer et perfekt miks af sporty og classy«.

Stüssy

Nora Benjnouh, 20, dj, @adidaddi:

»Jeg har faktisk lige bestilt et friskt sæt endnu en gang. Jeg opdaterer mine sweatsuits hver sæson, udover om sommeren, der bruger jeg dem ikke rigtigt. Jeg køber dem altid fra Stüssy og har gjort det i nogle år. Jeg skifter farver, men bruger for det meste de afdæmpede – grå, sort, hvid og brun. 

Det har været svært at finde sweatsuits, der føles behagelige, fitter godt og er i god kvalitet. Og gennem årene har jeg prøvet en masse forskellige, men mine yndlings er dem, Stüssy producerer. Så jeg har fundet en vinder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jeg har ofte sweatsuits på, når jeg har travlt om morgenen, eller når jeg skal have det lidt cozy. Man får lidt steeze, samtidig med det er et enkelt og behageligt outfit, så derfor bliver jeg ved med at have et friskt sæt til næsten hver sæson«.

7 Days Active

Mads Emil Grove Møller, 38, kreativ konsulent og stylist, @madsdamind:

»2020 har jo på alle måder været sweatsuitets helt store år, da vi alle har slasket rundt derhjemme under corona. Jeg har dog altid dyrket sweatsuits, helt siden min barndom hvor jeg spillede basketball og brugte sweats i den oprindelige funktion – før og efter træning eller kamp.

Dernæst har jeg altid ledt efter de helt rigtige sweatpants, da jeg er en sucker for det helt rigtige fit og kvalitet. Husker i 00’erne at finde de fedeste sweatpants og -sæt i New York ved Canal Street og Lower East Side for ti dollars, som man så kunne slide op og med god samvittighed skifte ud, næste gang man besøgte byen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jeg er meget glad for det danske brand 7 Days Actives sweatsuits, som jeg i den grad har brugt meget i løbet af året. Indehaveren Malkit Singh er en af mine gode venner, men udover den oplagte support synes jeg virkelig, de rammer noget med deres farveudvalg og kombinationer.

Elsker også at der løbende kommer nye drops med nye farver, så man kan opdatere, eller hoppe i sit første, når man falder for en farvekombi, som passer til ens smag«.

Wales Bonner x Adidas

Ezra Shami, 32, stylist, model og aktivist, @elzkersham:

»Jeg foretrækker faktisk et tracksuit (ofte i polyester i stedet for bomuld, red.), for det er ofte mere swag end et sweatsuit. Og det tracksuit, som jeg for tiden kan lide, kommer fra et collab mellem designeren Wales Bonner og Adidas.

Det er to af mine yndlingsbrands, og jeg kan godt lide de nostalgiske vibes.

Wales Bonner er for mig en af de vigtigste designere i nyere tid. Hun repræsenterer en helt ny bølge af sorte designere. Hun har en intellektuel tilgang til sine designs, og så kommer alle hendes inspirationer fra de sortes historie«.

Kollektionen kommer først til salg for almindeligt dødelige i starten af 2021.

H&M

Bathsheba, 22, musiker, @bathshebaofficial_:

»Egentlig drømmer jeg lidt om et grønt sæt fra Sporty & Rich (se Oli Zazas valg, red.). Det er lidt i den dyre ende, men det er også gået op for mig, at det er det værd at sparke lidt ekstra i, når man skal købe joggingsæt.

Det værste er alle de der små fnuller, der ender over alt, hvis man køber sådan nogle billige sæt. Det har jeg efterhånden prøvet et par gange, og så står man bare der med fnuller alle steder, når man skal have det af igen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Når det er sagt, så er mit go-to-sæt p.t. fra H&M, så man kan være heldig. Men så skal man også bare være ok med, at de får de der små fnuller på indersiden ret hurtigt. 

For mig er et sweatsuit ikke bare et hyggesæt, men også et reelt outfit, stylet med en diamanthalskæde og et par fede sneaks eller et par loafers. Fordelen ved et sweatsuit er jo, at det er komfortabelt men også cool.

Det kan altid bruges og styles op og helt ned til at ligge under dynen, alt efter hvad man lige ønsker. Den eneste ulempe er, at de fylder meget, og jeg har snart ikke plads til mere joggingtøj under min seng«.

Purchase-redaktionen opererer uafhængigt af kommercielle aftaler. Soundvenue tjener ingen penge, hvis du køber et produkt, vi anbefaler. Vi har udelukkende interesse i at viderebringe anbefalinger af højkvalitetsprodukter.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af