Binder: Bizar breakup-app slår op for dig – for sjov

Binder: Bizar breakup-app slår op for dig – for sjov
Foto: Beto Frota / Flickr Commons

Det kan være svært at få det sagt ansigt til ansigt, hvis der knas i parforholdet. Men hvis man bare ikke har det i sig, så er der netop kommet den perfekte mulighed for at slå op over smartphonen.

Appen Binder er det modsatte af Tinder. Du kan slå op med din hjertes ikke længere udkårne med et enkelt swipe til højre – og så klarer appen resten, enten ved at sende en hjerteløs sms eller via en indtalt besked med klingende skotsk accent.

Selvom den nye app tydeligvis er ment som en joke, så bør man alligevel sikre sig, at man har en kæreste med ualmindeligt god (læs: forskruet) humor, før man sender en hylemorsom knæ-klasker af en break up-besked.

Appen er udviklet af det skotske bryggeri Tennent’s, der tidligere har langet ud mod absurditeten i forbrugeres forhold til elektronik og den digitale verden for eksempel i form af en reklame for et AyeWatch, der kun kan sige ‘aye’.

Du kan hente appen til både iOS og Android.

Læs også: Internettets Oscar: 10 skarpe Webby Awards-vindere du bør kende

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af