Instagram får en lækker, let og længe ventet make-over

Instagram får en lækker, let og længe ventet make-over

Det er lidt som om Instagram er blevet parkeret på en rasteplads på internettets E45 efter Facebook købte mediet i 2012. I hvert fald har det længe været en relativt pinefuld affære at tilgå Instagram fra computeren.

Instagrams web-app har stort set været uændret siden introduktionen i november 2012. Den var tung og old school at se på, billederne lå som små thumbnails på profilsider og det var umuligt at søge på hashtags og brugernavne.

Men nu rydder Instagram-folkene op i det, så Instagram får et look, der minder mere om mobilsitet. Blandt andet er siden blevet meget lettere i sit udtryk med en lysere farveskala og mere luft omkring elementer.

På profilsider er puslespillet af billeder i toppen fjernet, profilbilleder er blevet runde og der ligger tre billeder side om side, i stedet for fem. Særligt sidstnævnte lader billederne komme meget mere til deres værdighed.

Man har i længere tid kunnet klikke på hashtags og brugernavne i Instagrams web-app, men det er stadig ikke muligt at søge på dem, hvilket har tendens til at øge skrotumlængden betragteligt.

Opdateringen startede udrulningen i går og skulle nå ud til alle Instagrams over 300 millioner månedlige brugere i ugens løb.

Læs også: Ny browser-app pepper nye faner op med Instagram-billeder

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af