Ny Facebook-app: Del billeder fra dit liv med dine vigtigste venner

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Billeder fra rejser og fester ligner allesammen hinanden, selvom de taget af to forskellige kameraer – for alle vil jo gerne have lige netop dét billede. Well, slut med det.

Facebook ruller i dag appen Moments ud til Android og iOS, som skal gøre det nemmere at dele oplevelser fra fester, ferier eller familiesammenkomster. Hvis I er mange, der har taget billeder til en begivenhed, så fletter Moments automatisk billederne sammen. Det kan potentielt gøre oplevelser mere levende og veldokumenterede.

Men her er ulempen: Den er i øjeblikket kun tilgængelig i USA, men burde ramme danske himmelstrøg inden længe. I mellemtiden kan du føje den til din ønskeliste.

Moments scanner dine billeder og ved hjælp af ansigtsgenkendelse, datoer og GPS-oplysninger samler den billederne i albums, som du problemfrit kan dele med dine bedste venner. Du kan også let udvælge billeder, du vil smække på Instagram, Facebook eller dele via Messenger.

Når du bare deler billederne med venner i Moments, så ligger de kun tilgængeligt for jer, skjult for andre internetsbekendtskabers stalkende øjne.

Appen lander belejligt efter Google for en måneds tid siden forbedrede deres Photo-app til automatisk at kategorisere og samle billeder i albums.

Læs også: Facebook gør det lettere at tilføje links til statusopdateringer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af