Video: iPhone 6S bliver sværere at bøje end sin forgænger

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den heldige YouTuber Lewis Hilsenteger har fået nallerne i hvad, der formodes at være bagcoveret til den kommende iPhone 6S. Og ved nærmere inspektion ser det ud til, at Apple har fået taget hånd om problemerne med sidste års såkaldte #bendgate, hvor brugere rapporterede at smartphonen bøjede i deres bukselommer.

Hele #bendgate-miseren blev i øvrigt for alvor pustet op takket været samme Lewis Hilsentegers video, hvor han med hænderne bøjer sin iPhone 6 Plus.

Det var særligt omkring volumen-knapperne på iPhone 6 Plus, der var problemer med at holde på formerne, men som det tydeligt ses i videoen herover, så er netop dette område blevet forstærket betydeligt med næsten en millimeter tykkere metal. Det gælder i hvert fald på 6S-modellen.

Løsningen kan også ligge i en lettere, men stærkere version af aluminium, hvilket testen i videoen også indikerer. Det nye bagcover i guld vejer i al fald to gram mindre end det tidligere sølvfarvede.

Selvom vi aldrig har fået tal på, hvor mange iPhones, der egentlig blev påvirket af bøjningsproblemerne sidste år, så viser videoen med al tydelighed, at Apple tager problemerne alvorligt.

Læs også: Den skulle være god nok: Apple lancerer ny iPhone om en måned

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af