Facebook nede for anden gang på en uge – Twitter peger fingre

Facebook nede for anden gang på en uge – Twitter peger fingre
Facebook taber 1.700.000 dollar hver time det sociale medie er nede. Til gengæld er der liv og glade dage på Twitter. (Foto: Ahmed Edition)

Det sker en sjælden gang, at Facebook lige tager en powernap og overlader alle os dødelige håbløst strandet i virkeligheden uden nogen at dele vores macchiato-/hunde-/løbetræningsbilleder med.

Det skete sent i går aftes dansk tid. Det samme skete i sidste uge. Så der er rimeligt gode chancer for, at Mark Zuckerberg as we speak brutalt er ved at afskedige endnu en fumlefingret elev, der er snublet i et kabel eller har spildt en Starbucks pumpkin spice latte ned i en server.

Anyways, så er et Facebook-nedbrud en oplagt mulighed for at tage et moment væk fra det sociale medie og reflektere over tilværelsen… På Twitter. Det er nemlig lige så sikkert som amen i kirken, at Twitters befolkning (primært journalister og komikere) valfarter til for at kommentere på situationen og pege fingre af Facebook, Facebookbrugere og Mark Zuckerberg.

I går var ingen undtagelse og vittighederne fik lidt ekstra panache i går, da det var andet nedbrud på en uge og det tog over en halv time at komme på igen.

Nogle brugte situationen til at gøre grin med Facebookbrugernes tænkte reaktion:

 

Andre var lidt mere forbitrede over hele situationen – og mente alt var bedre i gamle dage:

 

Og de rigtig sjove tog tendensen til usete meta-højder:

Læs også: Facebook går i flæsket på Twitter med nyhedsværktøjet Signal

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af