‘Star Wars: Battlefront’ i beta-version bliver tilgængeligt for alle

‘Star Wars: Battlefront’ i beta-version bliver tilgængeligt for alle
Sådan ser det ud, når man skal skyde sig vej væk fra Tatooine i Survival Mission.

Det er for alvor ved at være Star Wars-sæson. ‘Star Wars: The Force Awakens’, som er den syvende installation i filmsagaen, kommer i biograferne til december, mens gamerne kan varme op til filmen med det længe ventede ‘Star Wars: Battlefront’, der udkommer til pc, PlayStation 4 og Xbox One 17. november.

Men faktisk kan alle interesserede teste ‘Star Wars: Battlefront’ fra starten af næste måned, hvor der bliver offentliggjort en beta-version af spillet. Det afslørede spillets community manager Mathew Everett forleden. Præcis hvornår det er tilgængeligt og hvad det kommer til at koste er uvist.

Han kunne ligeledes røbe, at betaen vil indeholde tre forskellige slagmarker og kampformer. Man kan kæmpe i henholdsvis online-multiplayermode i missionen Walker Assault på isplaneten Hoth, det nyligt afslørede Drop Zone-kampmode på Sullust og Survival Mission på Tatooine.

‘Star Wars: Battlefront’ er et af de spil i efteråret, vi glæder os allermest til, så det bliver interessant at se, hvordan de efterhånden mange forskellige kampformer fungerer.

Læs også: Sony lancerer en PlayStation 4 i Darth Vader-specialudgave

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af