Flirtmoji introducerer en helt ny pakke af lumre emojis

Flirtmoji introducerer en helt ny pakke af lumre emojis
Foto: Liza Nelson

Efteråret banker på døren og det er næsten ikke vejr til andet end at sidde inden døre og sexte for at holde varmen. Men når du løber tør for inspiration eller dine subtile vink med en aubergine ikke rigtig trænger igennem, så kommer Flirtmoji dig nu til undsætning.

De har netop introduceret en ny pakke emojis, udelukkende bestående af penisser (NSFW), der kommer en uge efter, de løftede sløret for en bred vifte af vaginale humørikoner (ditto). Det er en del af en større samlet opdatering til deres univers, der hedder BODIES. I et interview med Mashable fortæller nogle af designerne bag, hvad der er tanken bag de mange forskelligt udseende kønsorganer.

Der er meget stor variation i ikonerne i opdateringen, ligesom de nuværende emojis strækker sig fra det søde til det surrealistiske.

Flirtmoji startede i 2014 og fungerer som en platform, der kan nedbryde tabuer og opildne fantasier og derigennem give erotik et moderne sprog. I øjeblikket skal du kopiere ikonerne fra deres site, hvis du vil bruge dem i en samtale.

De arbejder i øjeblikket på et tastatur til iOS, så du kan bruge deres emojis fra din iPhone. Så er det med at passe på, når du skal fortælle farmor, at du glæder dig til kaffe og kage.

Læs også: Taco, enhjørning og fuckfinger: Med de nye iPhones kommer der også nye emojis

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af