Chatroulette-videospil lader intetanende brugere bekæmpe zombier i rummet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

POV-videoer er efterhånden ikke noget nyt. Vi husker allesammen The Prodigys ‘Smack My Bitch Up’. First Person Shooter-spil er heller ikke noget nyt. Men at kombinere de to lignende formater er noget relativt nyt.

Og det er lige præcis dét Realm Pictures tilbyder i deres fortløbende project ‘Real Life First Person Shooter’, der netop er udkommet med Level 2.

Realm Pictures-projektet byder tilfældige ChatRoulette-brugere på muligheden for at “spille” en sekvens igennem, ved at hjælpe hovedpersonen gennem et forudbestemt level. Gennem dine kommandoer kan du styre personen videre i spillet, få dem til at skyde, åbne låste døre og endeligt dræbe den store boss.

Hvor Level 1 handlede om zombier, byder Level 2 på det bedste fra science fiction, komplet med parasitiske væsner og et gult mech suit i bedste ‘Aliens’-stil. Settet er imponerende og kæmpestort, og giver bedre muligheder end sidst for interaktion, blandt andet ved at finde troubleshoot-koden til en dør på ‘sitet Reynold’s Space Doors’.

Holdet bag Real Life First Person Shooter er allerede i gang med at arbejde på Level 3, der lover at byde på et endnu vildere narrativ og stadig bedre interaktionsmuligheder.

Læs også: Imponerende Chatroulette-video omdanner virkeligheden til et computerspil

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af