Arvingen til internet-tronen er født: Mark Zuckerberg har fået en baby

Arvingen til internet-tronen er født: Mark Zuckerberg har fået en baby

Facebooks grundlægger Mark Zuckerberg og hans kone Priscilla Chan har fået et barn og har bekendtgjort det på den eneste måde, de kan gøre: Via et brev på Facebook selvfølgelig.

Maxima Chan Zuckerberg blev født en uge for tidligt midt i weekendens amerikanske Thanksgiving-festivitas. Og ifølge brevet er hun ikke bare taknemmelighedsskabende for de lykkelige forældre, hun indgyder også et personligt og globalt håb for en bedre fremtid, hvor alle børn er født lige.

Samtidig benytter Chan/Zuckerberg lejligheden til at fremsætte en hensigtserklæring om at tage del i at klare nogle af klodens største udfordringer. Det gør de konkret ved at love, at donere 99 procent af deres aktier i Facebook til velgørenhed henover deres liv: Det står i dag i 45 milliarder dollar. Eller 316,7 milliarder kroner. Således går han i fodsporene på verdens rigeste mand, Bill Gates, der ligeledes har viet det mest af sit liv og sin formue til at gøre verden til et bedre sted.

Det kan godt være, at de fleste er lidt trætte af babybilleder på Facebook, men det er tilsyneladende Mark Zuckerbergs svage punkt. Fødslen har nemlig på alle måder vist nye usædvanlige sider af Hr. Zuckerberg. Tidligere kom det nemlig frem, at han selv tager to måneders barselsorlov (selvom han angiveligt stadigvæk står for at kode en stor del af Facebook) og gør det muligt for alle i Facebook at gøre det samme.

Så kære internet: Væn jer til Max Zuckerberg. Hun kommer til at overtage internettet en dag.

Læs også: Lettelsens suk: Mark Zuckerberg knuser fremtiden for ‘Candy Crush’-invitationer

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af