YouTube-fænomenet Miranda Sings får sit eget Netflix-show

YouTube-fænomenet Miranda Sings får sit eget Netflix-show

En ganske tydelig tendens begynder at vise sig: YouTube-stjerners berømmelse begynder at sparke døre ind andre steder. Seneste skud på den stamme er Miranda Sings, der netop har landet en aftale med Netflix om en tv-serie.

Du kender måske Miranda Sings som den selvcentrerede, desillusionerede kværulant med et hidsigt forbrug af rød læbestift, der forpester YouTube med covernumre. Hun er en tyk parodi på stort set alle i vlogosfæren.

Netflix-showet kommer til at hedde ‘Haters Back Off’ og bliver i modsætning til Miranda Sings normale produktioner et scriptet show med væsentligt højere production value. Samtidig er det en helt ny retning for Netflix’ voksende portefølje af egenproduktioner.

Miranda offentliggjorde nyheden i vanlig anti-ydmyg stil på hendes YouTube-kanal med over 5,5 millioner subscribers.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Miranda Sings opnåede en vis validering af sit talent, da hun blev inviteret på kaffe i en bil med Jerry Seinfeld. Bag Miranda Sings gemmer sig Colleen Ballinger Evans.

Tidligere på ugen blev det offentliggjort, at spilvloggeren PewDiePie får sit eget videonetværk under Disney, ligesom han har sit eget show på YouTube Red, der er produceret af folkene bag ‘The Walking Dead’.

Læs også: YouTube Red vil producere tv-serier og film ligesom Netflix gør

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af