Kim Kardashians Twitter-følgere udpeger favorittitlen til Kanyes næste album

Kim Kardashians Twitter-følgere udpeger favorittitlen til Kanyes næste album

Kanye Wests kommende album har skiftet navn flere gange end Sugababes har skiftet medlemmer. Den startede med at bære arbejdstitlen ‘So Help Me God’, inden den skiftede navn til det væsentligt mere fly ‘Swish’. Det seneste navneskifte til ‘Waves’ faldt dog i mindre god jord – og affødte 2016’s indtil videre mest bizarre beef mellem Kanye, Wiz Khalifa og deres fælles eks Amber Rose.

Nu har Kanyes kone og muse lagt det ud til sine knap 40 millioner Twitter-følgere at udpege deres favorittitel i en afstemning. I skrivende stund klarer den nuværende titel ‘Waves’ sig klart dårligst mod de to andre. Fru Kardashian West lagde først en afstemning op, der kun indeholdt de to seneste titler, hvor ‘Swish’ scorer 55 procent af stemmerne over for 45 til ‘Waves’.

Senere lavede hun dog endnu en afstemning, hvor ‘So Help Me God’ også var en mulighed. Den løber med 48 procent af stemmerne over for 29 og 23 procent til henholdsvis ‘Swish’ og ‘Waves’.

Twitter1

 

Du kan selv stemme på din favorittitel her:

 

Og her:

 

Det store spørgsmål er så, om det vil have nogen som helst indflydelse på den reelle albumtitel, når pladen lander 11. februar. Det spekulerer NME eksempelvis på, men mon ikke Kanye West selv vil have det sidste ord i den sag.

Læs også: 11 lårklaskende meme-reaktioner på Kanyes glorværdige Twitter-rant

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af