Syv øjeblikke fra de sociale medier, der indkapsler The Grammys perfekt

Syv øjeblikke fra de sociale medier, der indkapsler The Grammys perfekt

The Grammy Awards løb af stablen i nat, hvor The Weeknd og Taylor Swift løb med mange priser og Kendrick Lamar og Lady Gaga havde mindeværdige optrædener.

Samtidig understregede The Grammys, at det lignede de fleste andre shows i samme kaliber: Store følelser, tekniske kiks, malplaceret product placement og banebrydende nye looks.

Vi har samlet syv øjeblikke fra de sociale medier, der satte streg under alle ingredienserne til et awardshow.

Før showet:

1. Gaga græder for Bowie

Lady Gaga havde et meget emotionelt optaktsøjeblik før hun skulle fremføre sin hektiske David Bowie-hyldest.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The world loves you David.

En video slået op af Lady Gaga (@ladygaga) den

 

2. Eksalteret Swift og Gomez 

Lidt senere var det Tay-Tay og Selena Gomez, der var emotionelle, men på en væsentlig anden måde. Det skete, da ‘Bad Blood’ vandt for bedste musikvideo under optaktsshowet. 

 

Under showet

3. Taylor, der er Taylor

Det var uden tvivl Taylor Swifts aften. Hun kom hjem med hele tre Grammys, hvoraf den ene var den helt store pris for årets album. Oven i hatten formåede hun endda at levere en ganske mindeværdig takketale inklusiv et slet skjult Kanye-diss.

Men på klassisk Taylor Swift-manér fik hun også rigeligt med opmærksomhed bare ved at være Taylor Swift. Først, da hun slikkede på sin hånd som en kat. Det helt store spørgsmål er, hvad Taylor Swift havde fået på hånden…

 

Siden da hun fejrede sin anden sejr for årets album med dette imponerende håndtryk.

 

4. Justin Biebers skæg

Selvom det i år var en lidt tam og ukontroversiel Grammy Awards, så er der ingen Grammy-uddeling uden lidt action. En flig af det stod Justin Bieber – selvfølgelig – for. Det klarede han ved at smadre sin guitar på scenen, hvilket måske var liiidt malplaceret.

 

Det var dog Justin Biebers ansigtsbehåring, der stjal hele billedet på de sociale medier.

08-grammys-memes1

 

5. Gwen Stefanis styrt

Gwen Stefani tog sig af en anden del af actionen, da hun fremførte sin nye single i et pauseshow iført rulleskøjter. Showet slutter af med, at hun tilsyneladende skvatter.

giphy

 

Det affødte naturligvis bekymrede miner hos internetpøblen. Siden har Target, der var sponsor på indslaget, dog bekræftet, at det var en stuntkvinde, der tog sig af styrtet og at indslaget desuden ikke var live.

 

6. Backstage-McDonalds morgenmad

At The Grammy Awards er et vanvittigt kommercielt show blev også understreget på de sociale medier. For eksempel da dette billede af McDonalds’ heldagsmorgenmadsprodukter, der blev serveret backstage begyndte at florere.  

 

For lige at sætte trumf på, så tweetede Grammy-uddelingens officielle partner Billboard en række billeder fra showet, klistret sammen med McDonalds-reklamer. Usmageligt, mente mange.

 

Efter showet

7. Adeles trøsteburger

Der er aldrig noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Adeles første optræden til The Grammy Awards i fire blev skæmmet af lydproblemer – hvilket den 27-årige sangerinde styrede stort set upåvirket igennem. Ikke desto mindre er det helt på sin plads, at forkæle sig selv efter sådan en oplevelse. Adele klarede den med et besøg på fastfoodrestauranten In’N’Out Burger.

 

Læs også: Se alle vinderne ved nattens Grammy Awards – Swift langer ud efter Kanye i kølig takketale

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af