Cara Delevingne mener en dislike-knap på Facebook kan »gøre skade«

Cara Delevingne mener en dislike-knap på Facebook kan »gøre skade«

Ikke alle er lige tilfredse med den signalværdi Facebooks nye reaktionsemojis sender. Model, sanger og skuespiller Cara Delevingne langer i et interview med The Sunday Times ud efter de nye like-funktioner, som kan udtrykke for eksempel vrede og tristhed.

I Cara Delevingnes optik kan det skabe »en hel ny bølge af mobning«, hvis det udvikler sig til en decideret dislike-knap.

»Like løs – men hvis du gør dig dårlige tanker omkring nogen, så hold dem for dig selv«, siger hun blandt andet i interviewet med The Sunday Times.

Hun langer mest ud efter en decideret dislike-knap, der var på tale, da Mark Zuckerberg for første gang åbnede op for muligheden for at udvide Facebooks tommelfinger-repertoire. Det er endnu uvist, hvad fremtidsplanerne er for de fem nye reaktioner.

»Disse firmaer tjener så mange penge, at de bare vil have den næste nye ting. Hvis det er noget, der kommer til at gøre skade på folk, så synes jeg virkelig, vi skal styre uden om det«, siger hun i interviewet.

Cara Delevingne er selv en yderst populær kvinde på de sociale medier, med 27,5 millioner Instagram-følgere og 3,6 millioner på Facebook.

Læs også: De nye Facebook-reaktioner og hvad du i virkeligheden siger med dem

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af