Se et kvarters gameplay af ‘Uncharted 4’: Du kan snige, svinge eller skyde dig vej igennem

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det sidste kapitel i sagaen om den eventyrlystne skattejæger og tyv Nathan Drake er blot en god måned fra udgivelse. Og nu har PlayStation løftet lidt af sløret for, hvad vi kan forvente os af ‘Uncharted 4: A Thief’s End’.

Den nye demonstration af gameplay afslører også, hvordan ‘Uncharted 4’ er markant anderledes. Demonstrationen finder sted på Madagascar, hvor Nathan Drake og hans kumpaner, brormand Sam og faderfigur Sully er på jagt efter en skat. Afgørende nye elementer er sniger-mode gennem eksempelvis højt græs og skygger og Tarzan-mode med den nye gribekrog samt muligheden for at udforske stort set alt til fods, klatrende eller kørende i en firhjulstrækker.

Det åbner op for helt nye måder at gribe spillet an på. Man kan enten storme frem med kuglerne om ørerne eller snige sig frem, som en tyv i natten.

Det giver et væsentligt anderledes gameplay end de tre tidligere titler i serien, der havde et mere lineært handlingsforløb og som regel én løsning på udfordringerne.

‘Uncharted 4: A Thief’s End’ er ude eksklusivt til PlayStation 4 11. maj.

Læs også: ‘Uncharted: The Nathan Drake Collection’: Gammel årgangs-rom på nye, flotte flasker

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af