»Tables are sharing«: ‘Silicon Valley’-spoofreklame er en genial fuckfinger til Facebook

Tv-serien ‘Silicon Valley’ har fra første sæson været geniale til at parodiere den rigtige Silicon Valley med skræmmende præcision, men overstående reklame er alligevel den hidtil bedste tie-in (og slet skjulte sviner) til virkelighedens teknologi-giganter.

Ikke alene skriger den Erlich Bachmans pr-touch, det er også et klassisk skoleeksempel på teknologi-firmaernes typiske intetsigende reklamer, som er skabt til vække en følelse i seeren langt mere end at præsentere et produkt. Eller give mening for den sags skyld. Apple er tydeligvis mestre i disciplinen.

Men det her er tydeligvis en stærk, direkte sviner af Facebook. Enkelte vil huske deres ‘Chairs Are Like Facebook’-reklame udgivet i anledning af, de rundede en milliard brugere på sitet. Watch and weep:

Som en ekstra lille krølle på halen har Facebook svaret på ‘Silicon Valley’s opslag på Facebook:

Facebookrespons

 

Og således rykkede virkeligheden og fiktionen en stoleplads tættere sammen.

Læs også: Tre virkelighedstro tv-serier om techverdenen – ratet efter grad af realisme

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af