»Tables are sharing«: ‘Silicon Valley’-spoofreklame er en genial fuckfinger til Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tv-serien ‘Silicon Valley’ har fra første sæson været geniale til at parodiere den rigtige Silicon Valley med skræmmende præcision, men overstående reklame er alligevel den hidtil bedste tie-in (og slet skjulte sviner) til virkelighedens teknologi-giganter.

Ikke alene skriger den Erlich Bachmans pr-touch, det er også et klassisk skoleeksempel på teknologi-firmaernes typiske intetsigende reklamer, som er skabt til vække en følelse i seeren langt mere end at præsentere et produkt. Eller give mening for den sags skyld. Apple er tydeligvis mestre i disciplinen.

Men det her er tydeligvis en stærk, direkte sviner af Facebook. Enkelte vil huske deres ‘Chairs Are Like Facebook’-reklame udgivet i anledning af, de rundede en milliard brugere på sitet. Watch and weep:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som en ekstra lille krølle på halen har Facebook svaret på ‘Silicon Valley’s opslag på Facebook:

Facebookrespons

 

Og således rykkede virkeligheden og fiktionen en stoleplads tættere sammen.

Læs også: Tre virkelighedstro tv-serier om techverdenen – ratet efter grad af realisme

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af