’Sonic Mania’ byder ikke på noget nyt – og det er meningen

’Sonic Mania’ byder ikke på noget nyt – og det er meningen

Den hypernostalgiske sommer fortsætter med endnu et blast from the past: Sonic the Hedgehog. SEGAs blå pindsvin fylder 25 – og det skal fejres med et nyt spil.

Sonic rullede første gang vej ind i vores barndomshjerter i 1991 og har siden da taget mange former. ’Sonic Mania’ vælger dog at gå tilbage hvor det hele startede, og er en gentænkning af det oprindelige klassiske platformspil.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Debuttraileren til ‘Sonic Mania’ blev vist til Comic-Con i San Diego og viser en udgave af Sonic der til forveksling ligner spillet fra 1991. Det kommende spil lover nye zoner i velkendte omgivelser, og lader dig spille som enten Sonic, Tails eller Knuckles. 2D-grafikken lægger sig enormt tæt på det originale:

 

Skærmbillede fra 'Sonic the Hedgehog', 1991
Skærmbillede fra ‘Sonic the Hedgehog’, 1991
Et billede taget fra 'Sonic Mania'-traileren, der viser det nye gameplay.
Et billede taget fra ‘Sonic Mania’-traileren, der viser det nye gameplay.

’Sonic Mania’ er resultatet af et samarbejde mellem SEGA, retro-Sonic superfan og selvstændig programmør Christian Whitehead, retro-specialisterne Headcannon og Pagodawest Games, der i 2013 lavede appen ’Major Magnet’ – et spil der af mange blev sammenlignet med Sonic.

Med sådan et team lover ’Sonic Mania’ at være udført med en kæmpemæssig respekt for de foregående spil. Hvem bedre end nørderne der har spillet Sonic siden dag ét til at genskabe Sonic, som han var dengang?

’Sonic Mania’ udkommer i foråret 2017 til PlayStation 4, PC og Xbox One.

Læs også: Anmeldelse: Danske ‘Inside’ er en mesterlig, mørk perle

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af