Snapchats solbriller med kamera er landet: Kan kun købes i automater i USA

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er en sand fornøjelse at følge Snapchats udvikling for uanset hvad de rører ved, så har det tårnhøj WTF-faktor. De takker nej til milliardtilbud fra Facebook og fortsætter ufortrødent deres vækst – også selvom de bliver kopieret fra højre til venstre. De har lige skubbet medierne ud af deres kerneprodukt. Og så kaster de sig ind på wearable-markedet med solbrillen Spectacles, der kan optage film og billeder.

Nu har Snapchat (eller Snap som selskabet bag det sociale medie retteligt hedder nu) tilmed igangsat en ligeledes vild lanceringskampagne for Spectacles. Du kan nemlig kun få fat i brillerne ved at besøge automater, der er spredt rundt om i USA. Automaternes placering bliver afsløret løbende på Spectacles’ hjemmeside.

Automaterne bliver aktiveret, når man træder op til dem. Ved hjælp af et indbygget kamera og Snapchats Lenses kan man prøve solbrillerne, der kommer i tre forskellige farver inden man køber.

Noget tyder på, at Snapchat har mere held med at sælge wearables end for eksempel Google havde med Google Glass. Automaterne bliver lynhurtigt tømt og solbrillerne solgt videre på eBay.

Hvornår, hvor eller om automaterne lander i Europa og på dansk grund er uvist.

Læs også: Snapchat skifter navn og introducerer Google Glass-agtig solbrille

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af